www.magyar-mernoki.com
norelem

norelem bővíti szabványelemeinek kínálatát fröccsöntő szerszámok építéséhez

.

  norelem.co.uk
norelem bővíti szabványelemeinek kínálatát fröccsöntő szerszámok építéséhez

A gyártók a fröccsöntést olyan fontos technológiának tartják, mely az ügyféligények precíz kielégítését, egyenletes minőség elérését teszik lehetővé, javítják a működési hatékonyságot és ösztönzik az innovációt a termékfejlesztésben. A személyre szabott megoldások gyors megvalósításának képessége számos ágazatban bizonyul döntő fontosságúnak az ügyfelek különféle igényeinek kielégítésében.

A feldolgozóipar folyamatosan változó igényeire reagálva a világszerte vezető globális gépelemgyártóként ismert norelem jelentősen bővítette szabványelemekből álló termékválasztékát, így 18 új termékcsaládot és hozzávetőleg 2300 tételt vezetett be, bővítve átfogó katalógusát a gyártási igények jobb kiszolgálása érdekében.

„Ezeket az gépelemeket a működési hatékonyságot szem előtt tartva terveztük meg, egyszerű össze- és szétszerelést, illetve cserét biztosítva – nyilatkozta Marcus Schneck, a norelem ügyvezető igazgatója. – Ez nemcsak leegyszerűsíti a karbantartást, valamint értékes időt és pénzt takarít meg ügyfeleinknek, hanem a speciális képzést is szükségtelenné teszi, tovább csökkentve ügyfeleink költségeit.”

A kibővített kínálat olyan alapvető gépelemeket tartalmaz, mint vezetőoszlopok, vezetőcsapok, vezetőperselyek, vezetőhüvelyek és csúszólapok, amelyek mindegyike döntő szerepet játszik a fröccsöntő szerszámok zavartalan működésének biztosításában. A gépelemeket úgy alakították ki, hogy a precíziós géptervezés szigorú szabványainak is megfeleljenek.

norelem edzett acélból készült vezetőoszlopai például merev függőleges beállítást és stabil megvezetést biztosítanak. Ezek kulcsfontosságúak a mozgó gépelemek pontosságának megőrzéséhez, ami a gyártók számára azzal az előnnyel jár, hogy biztosítja a gépelemek illeszkedését, csökkenti a hibák kockázatát és javítja a gyártás általános pontosságát.

Ezeket egészítik ki a szintén edzett acélból készült vezetőcsapok, melyek a sima működés érdekében szoros illeszkedést tesznek lehetővé a vezetőperselyek furataiban. Vezetőperselyekkel együtt használva ezek a vezetőcsapok megbízható és pontos tájolást biztosítanak a felhasználók számára, javítva a gyártott alkatrészek állagát és minőségét.

Mind ezeken túlmenően norelem tartós anyagokból, például grafitbetétes bronzból, vagy edzett acélból készült vezetőperselyeket, vezetőhüvelyeket és csúszólapokat is bevezetett. Ezeket az anyagokat kiváló mechanikai paramétereik és tartósságuk alapján választották ki, hosszú élettartamú és megbízható gépelemeket létrehozva, melyek a nagy igénybevételt jelentő üzemi környezetben is képesek ellenállni a komoly terheléseknek és igénybevételnek, biztonságosabb választást kínálva a termelő vállalatoknak.

A grafitbetétek önkenő tulajdonságúak, csökkentve a csúszó alkatrészek súrlódását és kopását. Ez nemcsak a készülékek és fröccsöntő szerszámok élettartamát hosszabbítja meg, hanem a teljesítményt is optimalizálja, csökkenti a karbantartási költségeket és az állásidőt, mindeközben pedig javítja a berendezések hatékonyságát és élettartamát.

norelem szabványelemei a mechanikai előnyökön túl az általános működési hatékonyság növelésében is kulcsfontosságúak azáltal, hogy precíz mozgásszabályozást, stabilitást és tartósságot biztosítanak olyan kritikus alkalmazásokban, mint a fröccs- és présöntő szerszámok működése.

Az új gépelemek szabványos kialakítása szinte karbantartásmentes működést biztosít, támogatva az egyenletes, jó minőségű gyártási teljesítményt és minimalizálva az állásidőt. Az így elérhető megbízható és hatékony gyártási folyamat magasabb termelékenységet és kevesebb üzemzavart eredményez.

„Elköteleztük magunkat amellett, hogy sima működést biztosítsunk a tervezés és a gyártás számára, így a mérnökök és a géptervezők a prioritásokra összpontosíthatnak – tette hozzá Marcus. – A legújabb gépelemeket úgy alakítottuk ki, hogy növeljék a gyártási hatékonyságot, és stabil, megbízható teljesítményt biztosítsanak az alapvető alkalmazásokban.”

Ha többet szeretne megtudni norelem kibővített szabványelem kínálatáról és arról, hogy azok miként optimalizálhatják gyártási folyamatokat, kérjük, látogassa el norelem weboldalára.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz