www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco C sorozatú szármarói a rugalmasságot költséghatékony teljesítménnyel ötvözik

A Seco C sorozatú szármarói által nyújtott rugalmasságnak és teljesítménynek köszönhetően a műhelyek szerszámcsere nélkül munkálhatnak meg különböző anyagokat. A sarkos, gömbvégű és élletörő geometriával kapható szármarók a költségcsökkentés mellett a vállalatunk minőség iránti elkötelezettségét is fenntartják.

  www.secotools.com

A sorozat kínálatában 2, 3 és 4 élű konfigurációk is elérhetők, amelyek egyenletes teljesítményt biztosítanak a hagyományos marási alkalmazásokhoz, például nagyoláshoz és simításhoz kontúrmarásnál, másolómarásnál vagy horonymarásnál. Ideálisak a mindennapi, általános célú alkalmazásokhoz.

„Az új C sorozatú szármaróknak köszönhetően a műhelyeknek a gyakori marási stratégiák széles köréhez csupán egyetlen szerszámcsaládra van szükségük” – mondta Rob Mulders, a Seco termékmenedzsere. „A sorozat kínálatában szereplő szerszámok hatalmas választéka megkönnyíti a műhelyek számára, hogy az egyedi alkatrészeiknek és berendezési portfóliójuknak legjobban megfelelő lehetőséget válasszák.”

Sokoldalúság gyakorlatilag bármilyen műhelynek, bármilyen alkalmazáshoz
A Seco C sorozatú szármarók speciális SIRON-A bevonattal rendelkeznek, amely akár 30%-kal növeli az általános célú szerszámok élettartamát. A SIRON-A univerzális bevonat az első számú választás, ha acélról, öntöttvasról vagy korrózióálló acélról van szó. Az általános megmunkálási alkalmazásokhoz egyetlen szerszámot használva a műhelyek jelentősen csökkenthetik a szerszámkészleteiket és -költségeiket, növelhetik a nyereséget, és versenyképesek maradhatnak a növekvő árnyomás ellenére is.

Seco minőség minden szinten
A C sorozatú szármarók ugyanazt a folyamat- és minőségellenőrzési szabványt tartják be, mint a Seco csúcsminőségű speciális szerszámai. Ez az általános célú szerszámsorozat kivételes megbízhatóságot és kiszámítható szerszámteljesítményt kínál a műhelyeknek az olyan alkalmazásokhoz, amikor nincs szükség rendkívül magas teljesítményre.

For the latest innovations and cutting-edge products, visit www.secotools.com.


A Seco C sorozatú szármarói a rugalmasságot költséghatékony teljesítménnyel ötvözik
Seco C-Series

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz