www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A forgácsosztós lapkák hatékony forgácskezelésével garantált a marási folyamatok stabilitása

A Seco bemutat két új forgácsosztós marólapkát, amelyek a gép és a forgácsolószerszám terhelését csökkentve hozzájárulnak a marási folyamatok stabilitásának javításához. A vállalat Turbo maróihoz készült Turbo 12 és 18 forgácsosztós lapkák – amelyek mind sarokmarókhoz, mind a kukorica marókhoz öt minőségben kaphatók – jelentősen csökkentik a megmunkálógépek zaját, rezgését és terhelését.

  www.secotools.com

A Turbo 12 és 18 forgácsosztós lapkák mindkét vágóélükön hornyokkal rendelkeznek, így minimalizálják a forgácsméretet, valamint csökkentik a forgácsolóerőket a forgácsolási paraméterek és a fogásmélység befolyásolása nélkül. A lehető legkisebb forgácsméretnek köszönhetően a műhelyekben csökken a forgácsberagadás kockázata, ami javítja a folyamatbiztonságot, illetve hatékonyabbá teszi a mély zsebmarási munkálatokat is.

Magnus Engdahl és Michael Davies, a Seco termékmenedzserei együtt vezetik a lapkákat fejlesztő csapatot. „A Turbo 12 és 18 forgácsosztós marólapkák különböző megmunkálási alkalmazásokhoz és anyagokhoz is felhasználhatók” – mondta Engdahl.

„A lapkák sokoldalúságának köszönhetően az ipari szegmensek és anyagok széles körében alkalmazhatók, rugalmasságot biztosítva az ügyfeleknek” – tette hozzá Davies.

Marjon mélyen magabiztosan
A nehezen elérhető alkatrészelemek megmunkálása kihívást jelenthet, a hosszú túlnyúlásokkal pedig még a gépek és szerszámok legrobusztusabb kombinációi is nehezen küzdenek meg. A Seco forgácsosztós lapkái úgy küzdenek meg ezekkel a kihívásokkal, hogy a mélyebb zsebekből is hatékonyan eltávolítják a forgácsokat, garantálva a hatékony forgácsáramlást. Ráadásul a Turbo 12 és 18 forgácsosztós lapkák a nagy kinyúlású alkalmazásokkal gyakran együtt járó rezgést is csökkentik, ami hosszabb szerszámélettartamot és jobb felületi minőséget eredményez.

Stabilitás a felügyelet nélküli műveletekhez
A Turbo 12 és 18 forgácsosztós lapkák a stabilitásuknak és a csökkentett forgácsolóerőknek köszönhetően garantálni tudják a műhelyeknek a hatékony felügyelet nélküli megmunkálási műveletekhez elvárható folyamatbiztonságot és megbízhatóságot. Ennek eredményeként a műhelyek termelése megnövekedik, valamint a gépek és szerszámok terhelése minimálisra csökken.

For the latest innovations and cutting-edge products, visit www.secotools.com.


A forgácsosztós lapkák hatékony forgácskezelésével garantált a marási folyamatok stabilitása
Turbo 12 and 18 chip splitter inserts 1


A forgácsosztós lapkák hatékony forgácskezelésével garantált a marási folyamatok stabilitása
Turbo 12 and 18 chip splitter inserts 2

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz