www.magyar-mernoki.com
norelem

KÁBELRÖGZÍTŐ RENDSZEREKET MUTATOTT BE NORELEM

.

  norelem.co.uk
KÁBELRÖGZÍTŐ RENDSZEREKET MUTATOTT BE NORELEM

Napjaink összekapcsolt világában a hatékony kábelkezelés kulcsfontosságú a zavartalan és biztonságos működési környezet fenntartásához, mivel a megfelelően rendezett kábelek megelőzik a biztonsági kockázatok kialakulását, meghosszabbítják a berendezések élettartamát és minimalizálják a rendetlenséget. Ennek érdekében norelem a kábelrögzítő rendszerek területén négy új termékcsaládot dobott piacra tépőzárszalag technológiával, ami gyors, rugalmas kötegelési és rögzítési megoldásokat tesz lehetővé.

A rögzítőtalp csavarral rögzíthető, a szalagrendszer pedig vezetékek, kábelek vagy tömlők szerszám nélküli rögzítését és eltávolítását teszi lehetővé. A süllyesztettfejű csavarokkal történő közvetlen rögzítésre is alkalmas szalag több százszor nyitható és zárható. A 7,5, 10, 20 és 30 mm-es szélességben, 4-100 mm-es rögzítési tartományban kapható praktikus és adaptálható kábelkezelési megoldás külön szerszámok nélkül teszi lehetővé a könnyű beállítást és áthelyezést, ezáltal költséghatékonyságot és a környezettudatosságot biztosítva.

Az alumínium profilokkal dolgozó cégek számára norelem I és B típusú alumíniumprofilokra szerelhető talpat is kínál befűzhető tépőzárszalaggal. Ezek a változatok 45°-os jobbra fordítással rögzíthetők a profilhoronnyal párhuzamosan, vagy arra merőlegesen. A talpak 10 és 20 mm-es pántszélességgel, illetve három pánthosszal kaphatók 4-60 mm-es rögzítési tartományra. Az alumíniumprofilokkal egyszerűen kapcsolódó termék biztonságos és átállítható kábelezési megoldást kínál az aluprofil alapú rendszerekhez. A szerszám nélküli rögzítési móddal idő és ráfordítás takarítható meg, növelve a termelékenységet és megkönnyítve a telepítést.

norelem kiváló minőségű polipropilénből készült tekercsben is kínál tépőzárszalagot. Ez a tépőzárszalag tekercs sokoldalú megoldást kínál a kábelkezelésre, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy bármilyen hosszúságúra vágják a szalagot, így egyedi igényeknek is megfeleljenek. A szalag többszöri felhasználása rugalmas és fenntartható lehetőséget kínál a kábelek rendezésére. Hét szélességben, 7,5 és 30 mm között, valamint 15 vagy 25 méteres hosszban kapható. A szalag könnyen a kívánt méretre vágható, ülönféle alkalmazásokhoz biztosítva a kellő rugalmasságot.

Végül, de nem utolsó sorban a műanyag fűzőlyukas rögzítőpánt kiváló minőségű tépőzárszalagot tartalmaz, ami megkönnyíti a kábelek és vezetékek kötegelését és rögzítését. Ezek 20 mm szélességben és 170-600 mm hossztartományban kaphatók, így különböző igényeknek megfelelő lehetőségeket kínálnak. Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy olyan hevedert válasszanak, amely a saját igényeiknek megfelel, kényelmes és megbízható kábelkezelést biztosítva.

„Ezek a rendszerek számos előnyt nyújtanak, mivel a tépőzárszalag becsípődémentes, így nem károsítja a kábelszigetelést – jelentette ki Marcus Schneck, norelem ügyvezető igazgatója. – Mind a rögzítőtalp, mind pedig a szalag újrafelhasználható, ami rugalmas, hulladékképződés nélküli átkábelezést tesz lehetővé. Ezen felül a tépőzárszalagok az UL94-V2 szabvány szerint önkioltók, a rögzítőtalpak pedig a magas biztonsági előírásoknak megfelelő UL94-V0 szabványnak felelnek meg.

„Ezek a funkciók azt eredményezik, hogy az ügyfeleink előnyére szolgáló, biztonságos, sérülésmentes kábelkezelés egyszerre környezettudatos, és betartja a magas biztonsági előírásokat, miközben értéket is teremt ügyfeleink számára azáltal, hogy hosszú távú megfelelőséget és megbízhatóságot biztosít a különféle alkalmazásokban.”

Tudjon meg többet a kábelrögzítő rendszerekről vagy a norelem weboldalán elérhető teljes termékkatalógusról.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz