www.magyar-mernoki.com
Watson Marlow Fluid Technology Group News

Watson Marlow: Továbbra is népszerű az általános folyadékszállításra használható Bredel NR Transfer tömlő

A Bredel NR Transfer tömlő természetes gumiból készül, általános folyadékszállításra használható.

  www.wmfts.com
Watson Marlow: Továbbra is népszerű az általános folyadékszállításra használható Bredel NR Transfer tömlő

A Bredel NR (természetes gumi) Transfer tömlő 12 bar (174 psi) nyomás-határértékű, általános folyadékszállítási alkalmazásokhoz használható. Magas szilárdanyag-tartalmú élelmiszeripari és italgyártási hulladék, valamint koptató hatású iszap szállítására alkalmas. Ez a megoldás tovább bővíti a Bredel Hose Pumps termékskáláját, kiegészítve a nagyobb igénybevételt jelentő alkalmazásokhoz használt, 16 bar (232 psi) nyomás-határértékű Bredel NR Metering tömlőt.

A Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) csoporthoz tartozó Bredel az egyetlen olyan gyártó, amely a különböző ügyféligényeknek megfelelve optimalizált NR tömlőket kínál, adagoláshoz és szállításhoz, kis, közepes és nagy igénybevételhez egyaránt. A kopásálló Bredel NR Transfer tömlő a termék tervezése és kialakítása folytán tartósabb, valamint optimális teljesítményt biztosít a perisztaltikus szivattyúk számára: a víz- és szennyvíztisztítás; az építőipar; a kerámiaipar; a cellulóz- és papíripar; az energiaipar (biogáz, biomassza); valamint az élelmiszeripar és az italgyártás számos területén.


Watson Marlow: Továbbra is népszerű az általános folyadékszállításra használható Bredel NR Transfer tömlő

A Bredel NR Transfer tömlő előnyei és jellemzői:

  • tervezése és kialakítása révén hosszú élettartamot biztosít a folyadékszállítási alkalmazásokban,
  • elsősorban vízalapú folyadékhoz, higított savhoz, alkoholhoz, enyhén korrozív vegyszerekhez és iszaphoz alkalmazható,
  • nyomáshatárérték: 12 bar (174 psi),
  • maximális szívómagasság: 9 m (30 láb),
  • maximális folyadék-hőmérséklet: 80 °C (176 °F); minimális folyadék-hőmérséklet: -20°C (-4 °F).

„A precíziós, gépi megmunkálású NR Metering tömlő nagy pontosságot, kiváló szívóképességet és a kimeneti nyomás magas szintű stabilitását nyújtja nagy igénybevételt jelentő alkalmazásokban. Az NR Transfer tömlő ideális választás a folyadék továbbítására, és a piacon kapható termékek közül a leghosszabb élettartamot biztosítja a legalacsonyabb teljes tulajdonlási költség mellett a standard tömlőszivattyú-alkalmazások széles körében” – tette hozzá Lars Varnbueler, a Bredel termékmenedzsere.

A tömlőelem kritikus szerepet játszik a szivattyú teljesítményének, tartósságának és hatékonyságának biztosításában. A kompozit megerősített továbbítótömlő minőségi gumikeverékből készül, és további négy külön réteg nejlonszövettel van megerősítve. Speciális tekercselési technológiával, méretre gyártva készül és a hosszú élettartamra optimalizált.

www.wmfts.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz