www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Elérhetővé vált az Eplan Smart Wiring «Természetesen könnyű»

A Hannoveri Vásáron bemutatott és már elérhetővé vált Eplan Smart Wiring szoftver új lehetőségeket teremt a kapcsolószekrények vezetékezésének terén. A rendszer könnyen kezelhető, mivel a kapcsolószekrényekre vonatkozó szükséges ismeretek már a rendszeren belül rögzítésre kerültek. A szoftver a képzett munkatársak számában mutatkozó hiányosságok kezelésében is nagy segítséget jelent. Az új tervezési metódusok megteremtésére hivatott szoftver mobil eszközökön is használható és a gyártó most négy hónapos ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosít az érdeklődő cégek számára.

Elérhetővé vált az Eplan Smart Wiring  «Természetesen könnyű»
EPLAN Smart Wiring.jpg: Az Eplan Smart Wiring többek között az Eplan Pro Panelben tárolt adatok alapján vizualizálja a szerelési teret, az eszközöket, a kapcsolódásokat és a lefektetési utakat.

Monheim, Németország, 2016. szeptember 16. - A kapcsolószekrények vezetékezésében teljesen új perspektívákat nyitó Eplan Smart Wiring szoftver szeptember elején vált elérhetővé az ügyfelek számára. A rendszer legfontosabb előnye éppen annak egyszerűsége: az új, áttekinthető, érintés-optimalizált felhasználói felület mobil eszközökön is alkalmazható, éppen ezért közvetlenül a kapcsolószekrény gyártási helyén is kifogástalanul használható. A vezetékezésre és a kapcsolószekrényekre vonatkozó speciális szakértelem ugyan nem veszíti el jelentőségét, de az információk a munkatársak feje helyett a rendszeren belül kerülnek rögzítésre. A vezetékezést végző munkatárs munkája a lépésről-lépésre történő útmutatásnak köszönhetően gyakorlatilag üzembiztossá válik. Szignifikánsan, maga a vezetékezés ezentúl nem igényel kapcsolási rajzot, így feleslegessé válik ennek a gyakran összetett dokumentációnak az értelmezése. Az Eplan Smart Wiring többek között az Eplan Pro Panelben tárolt adatok alapján vizualizálja a szerelési teret, az eszközöket, a kapcsolódásokat és a lefektetési utakat. De a Smart Wiring még az Eplan Pro Panel 3D elrendezése nélkül is felhasználható a termelékenység növelésére. A csatlakozási és vezetékezési információk például más ECAD rendszerekben is létrehozhatók, MS-Excel formátumban beolvashatók és az Eplan Smart Wiring szoftverben feldolgozhatók. Az automatikus projekt összehasonlítás az utolsó pillanatban történő változások esetén is biztosítja, hogy minden módosítás elkészüljön és a kellő időben figyelembe legyen véve. A problémákra és hibákra vonatkozó információk, az állapot- és termelési jelentések egyetlen gombnyomással elkészíthetők és e-mailben továbbíthatók a mérnökség, vagy a termelés-tervezésért felelős munkatársak számára.

A rendszer egyszerűségének köszönhetően a kevésbé képzett munkatársak is át tudják tekinteni a vezetékezési folyamatot, ami lehetővé teszi a vállalkozások számára az erőforrások optimális elosztását és a hatékonyság a teljes munkafolyamaton átívelő növelését.

Elérhetővé vált az Eplan Smart Wiring
«Természetesen könnyű»
Verdrahtung.jpg: A lépésről-lépésre történő útmutatásnak köszönhetően a folyamat gyakorlatilag üzembiztossá válik.

Ingyenes kipróbálási lehetőség - korlátozott ideig

A jelenleg német és angol nyelven elérhető Smart Wiring novembertől további tizenhat nyelven lesz használható. Az új mérnöki metódusok megteremtésén felül az Eplan lehetővé teszi a szoftver ingyenes kipróbálását és használatát 2016. szeptember 1. és 2017. január 31. között egy négy hónapos korlátozott felhasználói licensz keretein belül. A Smart Wiring által kínált lehetőségek iránt érdeklődő cégek tehát a tesztidőszak alatt ingyenesen használhatják a szoftvert és csak annak lejárata után kell meghozniuk a vásárlásról szóló döntést. A szoftverről a www.eplan.de/smart-wiring oldalon, vagy helyi Eplan értékesítési képviselőjétől tudható meg részletesebb információ.

Összefoglalás

Az Eplan Smart Wiring egy újabb logikus lépés a tervezés és a gyártás integrációja felé vezető úton. A gyártásra vonatkozó adatok az Eplan Pro Panelben sztenderdizálhatók, ami lehetőséget teremt azok gyártási célokra történő gyors létrehozására és rendelkezése állítására. A vezetékezési folyamat megnövelt rugalmassága a minőség javulását eredményezi.

 
Az Eplan az SPS IPC Drives kiállításon

6. pavilon, 210. stand

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz