www.magyar-mernoki.com
Softing Industrial Automation GmbH

OPC kommunikáció Secure Linkkel IoT-felhőkhöz

A Softings dataFEED OPC Suite alkalmazásának legújabb verziója már MQTT protokoll támogatást is tartalmaz, ami egyszerű és biztonságos adatátvitelt tesz lehetővé az IoT-felhőkbe.

OPC kommunikáció Secure Linkkel IoT-felhőkhöz
Biztonságos IoT-felhő adatkezelést tesz lehetővé a Softing dataFEED OPC Suite alkalmazása. Az MQTT protokoll támogatás lehetővé teszi az automatizálási eszközök az IoT-felhő alkalmazásokba – például az IBM Bluemix Cloudba – MQTT Publisher funkción keresztüli integrálását. Az SSL/TLS titkosítási protokoll a legmagasabb fokú biztonságot garantálja az adatátvitel során.

„Az ipar 4.0-kompatibilis rendszerek létrehozásában kulcskérdés a termelési adatok összegyűjtése és kiértékelése. A rendszerek tervezői és üzemeltetői, valamint az IT-adminisztrátorok számára döntő fontosságú a nagy mennyiségű adat biztonságos és költséghatékony módon történő tárolása és elemzése. Itt jön képbe a mi megoldásunk”, jelentette ki Andreas Roeck, a Softing Industrial adatintegrációért felelős termékmenedzsere.

A Softing dataFEED OPC Suite alkalmazása egyetlen kompakt szoftvermegoldásban egyesíti az OPC szerver és OPC Middleware funkciókat. Az integrált MQTT átjáró lehetővé teszi a már meglévő és az új vezérlők az IoT-megoldásokhoz történő könnyű integrálását. Az MQTT-támogatás nélküli komponensek, például Siemens, B&R és Rockwell vezérlések integrációja is lehetséges. Az intelligens, könnyen értelmezhető beállításokat tartalmazó legmodernebb felhasználói felület és az intuitív felhasználói útmutató segítségével az üzemmérnökök és a karbantartók gyorsan és könnyen konfigurálhatják az IoT-kommunikációt. A szoftver moduláris felépítése a lehető legnagyobb rugalmasságot teszi lehetővé, mert a felhasználónak csak a számára szükséges funkciókat kell licenszelnie.

A dataFEED OPC Suite alkalmazásról további információ a http://industrial.softing.com/en/products/software/opc-suite-servers-middleware.html oldalon található.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz