www.magyar-mernoki.com
Conrad News

Erősödik a Conrad Electronic és a TDK-Lambda Germany együttműködése

A Conrad Sourcing Platform és a világ vezető tápegység-gyártója kibővítik együttműködésüket, DC-DC konverteres e-kereskedelmi kampányt indítva.

Erősödik a Conrad Electronic és a TDK-Lambda Germany együttműködése
Egyre szélesebb TDK-Lambda DC-DC tápegység választékot kínál a Conrad Sourcing Platform

A Conrad Electronic és a TDK-Lambda Germany megállapodtak abban, hogy tovább erősítik sikeres, hosszú távú stratégiai partnerségüket a TDK-Lambda legújabb, DC-DC átalakítókra összpontosító marketing kampányával kapcsolatban. A lépés célja a TDK-Lambda e-kereskedelmének fellendítése és egyúttal a Conrad Sourcing Platformon keresztül értékesített DC-DC átalakítók jelenlegi választékának bővítése.

“Nagyon örülünk, hogy stratégiai együttműködési megállapodást köthettünk egy olyan világvezető gyártóval, mint a TDK-Lambda Germany” - magyarázza Kilian Braun, a Conrad Electronic termékmenedzsere. “Ez új szintre emeli a cégeink közötti, már szoros és sikeres üzleti kapcsolatot, és aláhúzza szakértelmünket és kiváló teljesítményünket az e-kereskedelmi szektorban. Ennek eredményeként a gyártók és a beszerzési menedzserek rövid, közép- és hosszú távon választhatnak a TDK-Lambda DC-DC konverterek nagyobb választékából, segítve őket a keresett megoldások kiválasztásában.”

“Az elmúlt 50 évben világszerte nagyon sikeresek voltunk, amikor cégünk az ipari automatizálási technológia és az orvosi berendezések egyik vezető gyártója lett” - mondja Thorsten Osteroth, a németországi TDK-Lambda terjesztési vezetője. “Most jelentősen erősíteni szeretnénk jelenlétünket a DC-DC átalakítók piacán. Sok-sok ügyféllel beszélgetve megtudtuk, hogy a korai termékfejlesztési szakaszokban a tervezőmérnökök szívesen vesznek igénybe e-kereskedelmi szolgáltatókat. Éppen ezért mi és stratégiai e-kereskedelmi partnereink kifejezetten bővítjük a DC-DC átalakítók kínálatát.”

Az egyenáramú átalakítók kibővített sora immár magában foglalja a 4: 1 bemeneti tartományú és nagy hatásfokú CCG sorozatot. A fém ház teljes alkatrész-árnyékolást biztosít, így a CCG ideális az adatátvitelhez, a telekommunikációhoz, a rádióadáshoz és az akkumulátorral működő eszközökhöz. Két bemeneti feszültségtartomány van, 9-36 VDC és 28-76 VDC. A rendelkezésre álló kimeneti feszültség névleges értéke 3,3,5, 12 +/- 12, +/- 15, 24 és 30 VDC legfeljebb 4A áram mellett, a kimeneti szintek +/- 20 százalékkal állíthatók.

Mostantól a Conrad az i3A és i6A egyenáramú átalakítókat is árulja, amelyeket nagy névleges áramú feszültségek előállítására használnak a szokásos 12, 24, 36 és 48 V-os tápegységekben. A 98 százalékos hatásfok és az alacsony hőveszteség miatt elterjedtek az orvostechnikában, a telekommunikációban, a legtöbb ipari szektorban, valamint a tesztelő és diagnosztikai berendezésekben. Ezenkívül a termékek I-V hatékonysági görbéit a dinamikus áramváltozásokra optimalizálták, ami azt jelenti, hogy az i3A és i6A DC-DC konverterek feleslegessé teszik a külső kondenzátorok használatát.

A Conrad Sourcing Platform TDK-Lambda kínálatát itt érheti el: https://www.conrad.hu/search/products?query=tdk-lambda

www.conrad.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz