www.magyar-mernoki.com
Conrad News

Conrad Convention: Tiszta elektronika

November 10–12-igonline szakértői előadások, termékbemutatók és virtuális workshopok a Conrad Sourcing Platformon, angol nyelven.

Conrad Convention: Tiszta elektronika

  • Elektronikai témák bemutatásaa járványhelyzet ellenére: online konferencia az Electronica vásár látogatása helyett
  • Mi újság? - Termékinnovációk a méréstechnikai ipar számára
  • Virtuális beszélgetések és workshopok nemzetközi szakértők részvételével

Ez az évmás. A személyes üzleti találkozókra vagy új kapcsolatok létesítésére eddig a vásárokon nyílt lehetőség, idén erre sajnos nincs lehetőség. Annak érdekében, hogy a koronavírus ellenére erősítse a közvetlen kapcsolatot az iparági szereplőkkel, a Conrad Electronic november közepén digitálisan eljuttatja ügyfeleihez az elektronikai ipar újdonságait a convention.conrad.com címen elérhető online konferencián.

Az emberi tényezőtől a dolgok internetéig

A programra egész Európában meghívót kapnak az elektronika rajongói, ennek megfelelően a teljes program angol nyelven zajlik: a kiválasztott szakértők három napig az elektronika világának legfrissebb trendjeire fognak összpontosítani a fő- és panelbeszélgetéseken, rávilágítanak a kihívásokra és lehetőségekre a járvány sújtotta 2020-ban. Ezeket a beszélgetéseket izgalmas podcastok és interaktív műhelyek keretezik, amelyek tartalma garantáltan emlékezetes marad.

„Találkozónk célja, hogy az elektronikai ipar képviselőinek kompetens válaszokat adjon pontosan azokra a kérdésekre, amelyek jelenleg égetőek számukra“ - írja le a koncepciót Ralf Bühler, a Conrad Electronic ügyvezető igazgatója. Ennek érdekében minden napot egy másik témának szentelünk és természetesen az egyszerű, gyors és átfogó beszerzésről is szó esik, amely tökéletesen a B2B ügyfelek igényeihez igazodik.

A jelenlegi ipari és terméktrendek

Természetesen nem maradhat ki a méréstechnikai ipar trendjeinekáttekintése: a konferencia résztvevői többek között az első kézi oszcilloszkóp és egy új Voltcraft műszer bemutatására is számíthatnak. És nem csak a termékmenedzserek és a külső szakértők beszélnek a három nap alatt: a vezető Conrad-szakértők beszámolnak a digitalizációról és a Conrad Marketplace előnyeiről a partnerek számára. Annak érdekében, hogy a szünetek szórakoztatóak legyenek, gyors receptek és főzési tippek állnak rendelkezésre az otthoni irodai menza számára, valamint relaxációs gyakorlatok rövid jóga foglalkozásokhoz.

www.conrad.hu

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz