www.magyar-mernoki.com
Watson Marlow

Az Aflex Magyarországon, Romániában és Bulgáriában nyújtott közvetlen értékesítéssel és műszaki támogatással növeli globális lefedettségét

Az Aflex Hose, a Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) részlege, közvetlen értékesítést és műszaki támogatást nyújt Magyarországon, Romániában és Bulgáriában.

Az Aflex Magyarországon, Romániában és Bulgáriában nyújtott közvetlen értékesítéssel és műszaki támogatással növeli globális lefedettségét

A magyarországi – budapesti – iroda már korábban is közvetlen támogatást nyújtott a Csoport többi tagjának. Az iroda mostantól az Aflex régióbeli értékesítési tevékenységének irányítását is átveszi, így az Aflex ügyfelei még magasabb szintű szolgáltatást, támogatást és szakértelmet kapnak.

Az Aflex piacvezető a gyógyszeripart, az élelmiszeripart és a vegyi feldolgozóipart kiszolgáló PTFE-bélésű rugalmas tömlők tervezésében és gyártásában. A vállalat szabadalmaztatott tömlőjét világszerte sokféle alkalmazásban használják. Köztudott, hogy magasabb szintű teljesítményt nyújt a többi típusú PTFE és standard tömlőnél, és páratlanul magas szintű ellenállást, kiváló hajlékonyságot és sterilitást kínál.

Magyarországon, Romániában és Bulgáriában közismerten erős a biogyógyszeripari szektor, amely az Aflex márka kulcsfontosságú területének számít. A közvetlen értékesítési támogatás nyújtásáról a következőket nyilatkozta Pál Attila, a Watson-Marlow Hungary ügyvezetője:

„Nagy öröm számomra, hogy közvetlen értékesítési támogatást nyújthatunk az Aflex ügyfeleinek. A »helyi támogatás, helyi megoldások« megközelítés lehetővé teszi, hogy elkötelezett és tapasztalt csapatunk új elképzelések és világszínvonalú technológia révén további előnyöket kínáljon ügyfeleinknek. Ami a növekedési lehetőségeket illeti: izgalmas időket élünk a világ e részén. Készen állunk a végfelhasználókkal és a partnerekkel folytatott munkára, akik ezáltal teljes potenciáljukat kihasználhatják.”

A Watson-Marlow Fluid Technology Group globális műveleti hálózattal rendelkezik, amelybe tíz gyár és 42 közvetlen értékesítési iroda is tartozik. A Vállalat a Spirax-Sarco Engineering plc Group része; központja az egyesült királyságbeli Falmouthban található.

www.wmftg.com


  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz