www.magyar-mernoki.com
norelem

norelem golyósretesz-csapjai megbízhatóan magas nyírószilárdságot biztosítanak

norelem széles választékban elérhető golyósretesz-csapjai megbízhatóan magas nyírószilárdságot garantálnak ott, ahol arra a legnagyobb szükség van.

norelem golyósretesz-csapjai megbízhatóan magas nyírószilárdságot biztosítanak

A golyósretesz-csapok praktikus reteszelő mechanizmussal rendelkeznek, amit számos alkalmazásban történő gyors kioldásra terveztek. A csap belsejében lévő rugós szerkezetet a gomb megnyomása aktiválja, ami oldja a golyós reteszelést azáltal, hogy visszahúzza a golyókat a gépelem belsejébe. A gomb elengedése után a golyós reteszelés újra aktiválódik, stabil és önzáró reteszelési funkciót garantálva.

A gépelem hatékony önzáró mechanizmusa jelentősen csökkenti a gépbeállítási időt, gyors és egyszerű csatlakozást biztosít. norelem golyósretesz-csapjait többféle alkalmazásra tervezték, az automatizálási technológiától, a robotikától, az elektrotechnikától és a feldolgozóberendezésektől kezdve a gép- és berendezésgyártásig.

norelem golyósretesz-csapjai az alkalmazástól függően normál, T-, vagy L-markolattal érhetők el 5 és 16 mm közötti átmérőben. A hosszméretek 10-től 80 mm-ig, a nyíróerők pedig 24-től 257 kN-ig terjednek, lehetővé téve, hogy a mérnökök azt a változatot válasszák ki, amely az adott feladatra a legjobban megfelel.

A szokványos golyósretesz-csapoknál nagyobb terhelhetőségű norelem golyósretesz-csapok nemcsak nagyobb nyíróellenállást, hanem figyelemre méltó tartósságot is biztosítanak, garantálva, hogy a gépelem nehéz körülményeknek és gyakori használatnak is ellenálljon. Ezt a gépelem mechanizmusában alkalmazott kiváló minőségű szerkezeti anyagokkal érik el. Az alapként kínált markolat hőre lágyuló műanyagból készül, amit 1.4542 rozsdamentes acél csap és 1.4305 rozsdamentes acél nyomógomb egészít ki az 1.4310 rozsdamentes rugós szerkezet és az 1.4125 rozsdamentes acél golyók mellett.

«Golyósretesz-csapjaink számos előnyük mellett már évek óta elsőrangú választásnak bizonyulnak a nagy nyíróerővel járó alkalmazásokban a hagyományos golyósretesz-csapokkal szemben - jelentette ki Marcus Schneck, norelem ügyvezető igazgatója. - A gépelemek, a munkadarabok és egyéb géprészegységek egyetlen gombnyomással történő rögzítésének és illesztésének lehetőségével a nagy nyíróerőt elviselő golyósretesz-csapok megbízhatóságot és tartósságot biztosítanak a beépítés pillanatától kezdve. »

Annak érdekében, hogy a terhelhetőségi előírások pontosak legyenek, minden terhelési érték a DIN 50141 szabvány szerint lett számítva, így a mérnökök minden szükséges információt megkapnak ahhoz, hogy megalapozott döntést hozzanak az adott alkalmazáshoz.

A gépelemek norelem átfogó termékkatalógusában, a THE BIG GREEN BOOK-ban is megtalálhatók. Az adatlapok és a CAD-modellek online elérhetők norelem webáruházán keresztül.

norelemről további információkért kérjük, látogasson el a www.norelem.hu weboldalra.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz