www.magyar-mernoki.com
norelem

norelem 30 000 új gépelemmel bővíti választékát

.

norelem 30 000 új gépelemmel bővíti választékát


A gépipar és az automatizálástechnika szabványos gépelemei globális gyártójának és szállítójának számító norelem több mint 40%-kal növelte termékválasztékát. Az iparágban egyedülálló bővülés több mint 100 000 termékre növeli norelem kiváló minőségű, a tervezőmérnökök és a technikusok számára szánt gépelemeinek portfólióját.  

A gépiparba több mint 65 éve beszállító norelem jó helyzetben van ahhoz, hogy megfeleljen ügyfelei igényeinek. Minden hónapban új termékeket dob piacra, hogy ügyfelei a megfelelő időben juthassanak hozzá a megfelelő gépelemekhez.

„Nagyon izgalmas időszak ez norelem számára, mivel azon gyártók és beszállítók egyike lettünk, akik több mint 100 000 termékkel rendelkeznek – jelentette ki Marcus Schneck, norelem ügyvezető igazgatója. – Örülök, hogy részese lehetek ennek a bővülésnek, mivel ez megerősíti vállalati elkötelezettségünket aziránt, hogy ügyfeleink projektjeikhez a legmegfelelőbb gépelemeket találják meg.” 

Az érzékelőktől és befogóktól kezdve a csapokon és karokon át a mérőműszerekig bezárólag norelem teljes normáliakínálata megrendelhető a webáruházból, garantáltan gyors és megbízható szállítási határidőkkel. A vásárlók ugyanitt norelem átfogó CAD-modelljeihez is hozzáférhetnek, hatékony tervezést és jelentős időmegtakarítást elérve a termékek kiválasztásakor. Fizikailag norelem 12 telephellyel rendelkezik világszerte, így csapata készen áll arra, hogy helyszíni műszaki támogatást nyújtson ügyfeleinek. 

„A gépiparban szerzett több évtizedes tapasztalat révén megvan a tudásunk ahhoz, hogy még tovább erősítsük gyártói és beszállítói szerepünket. – tette hozzá Marcus Schneck. – A széles választékon és a gyors szállítási határidőkön túl az iparág jövőjét is a szívünkön viseljük, és sok időt fektetünk abba, hogy ügyfeleinknek és és a jövő generációjának biztosítsuk a szükséges támogatást. 

norelem ACADEMY jól jelzi, hogy a vállalat elkötelezetten alakítani kívánja az ipar jövőjét. A mérnöki, tervezési és gyártási szaktudás megszerzéséhez úgy a hallgatók, mint a tapasztalt szakemberek rengeteg online forráshoz, műszaki cikkhez és webináriumhoz férhetnek hozzá, gyakorlati képzéshez pedig az ACADEMY ShowTruck-ját is lefoglalhatják, ami Európát járva népszerűsíti a gyakorlati ismereteket. 

Ha többet szeretne megismerni norelem új termékei közül, vagy szeretne kapcsolatba lépni a terméktámogató csapattal, kérjük, látogasson meg minket május 7-10. között az Ipar Napjai 2024 kiállításon. 

A teljes termékkatalógus áttekintéséhez kérjük, látogasson el a norelem oldalra.


norelem 30 000 új gépelemmel bővíti választékát

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz