www.magyar-mernoki.com
norelem

norelem kopásálló profilozott manuális csúszóelemei

Legyen szó tolóajtóról, fiókról, csúszósínről vagy csúszószánról, norelem profilos csúszkái minden alkalmazásban jól megfelelnek.

norelem kopásálló profilozott manuális csúszóelemei

Az új csúszkák masszív cink présöntvényből készült alaptesttel rendelkeznek, ami kopásálló megvezetést biztosít a 8 mm-es horonyszélességű aluprofilok számára. A profilos csúszóelem bevezethető a horonyba, ami masszív siklócsapágyas csúszkát alkot. A bepattintott műanyag csúszóelemek az alumínium profilok finom lineáris mozgatását teszik lehetővé.


norelem kopásálló profilozott manuális csúszóelemei

A szennyeződés és forgács felhalmozódását megakadályozó csúszkák nem igényelnek további kenést a zavartalan működéshez. Ez azt jelenti, hogy a profilos csúszka nehéz környezeti feltételek mellett is használható, ahol jelentős a por, a nedvesség és a szennyeződés. A profilos csúszkák a szállítmány részét képező DIN 439 szerinti M6-os anyákkal rögzíthetők, a maximális megengedett egyenkénti terhelés 50 N.

norelem profilos csúszkái üvegszál erősítésű műanyagból készült szorítókarral is kaphatók. A szorítókar meghúzásával a profilos csúszka közepén lévő csúszóblokk az alumíniumprofilhoz szorul, így a szánrendszer nem tud elmozdulni. Páldául 15 newtonméteres meghúzási nyomaték a szorítókaron 600 newton szorítóerőt hoz létre. A profilos csúszka rögzítőkarral történő kiegészítése a rendelkezésre álló alkalmazások körét is kiterjeszti.

Több csúszkás szánrendszereket fixcsapágy (F forma, M6 csavarokkal) és úszócsapágy (L forma, M5 csavarokkal) kombinációjaként kell kialakítani. Ez kompenzálja az alaktűréseket, és könnyű mozgást biztosít.


norelem kopásálló profilozott manuális csúszóelemei

norelem új, kopásálló csúszkái a feldolgozóipar és a gépipar számos ágazatában használhatók. A kopásálló, lineáris mozgást lehetővé tevő, és minimális karbantartást igénylő csúszkák hatékonyabbá tehetik a tervezési és gyártási folyamatot, és lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy csökkentsék a karbantartási költségeket. Ezt szem előtt tartva, ezek a kopásálló csúszkák jól demonstrálják, hogy norelem egyre hatékonyabb megoldásokat kínál mind az ipari, mind a kereskedelmi alkalmazásokhoz.

További információkért kérjük, látogasson el a www.norelem.hu oldalra

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz