www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Élőben Svédországból: a termelés gyakorlati oldala

Az Eplan L!VE új mottója az idei évben: „Bringing Production to Life”. Az ezúttal Svédországból élőben jelentkező nemzetközi online esemény a gyártást veszi górcső alá. A rendszerintegrátor Sejfo és az Eplan szakértői bemutatják, hogyan segíti a svéd vállalat növekedését az Eplan Platform használata. Ez a példa egyben ösztönzőleg hathat azoknak a vállalatoknak is, amelyek szeretnék életre kelteni - vagyis hatékonyabbá tenni - a termelésüket.

Élőben Svédországból: a termelés gyakorlati oldala


Mentse el a dátumot: Eplan L!VE / 2024. május 7. / 14.30-tól 17.00 óráig.

 

Tavalyi sikeres premier után hamarosan másodszor is megrendezésre kerül az „Eplan L!VE” online esemény. A rendezvény ezúttal a gépek és automatizálási rendszerek gyártására specializálódott Sejfo svéd rendszerintegrátor gyárából jelentkezik majd be élőben.

 

Sikertörténetek – nem csak az üzemeltetők és a rendszerintegrátorok számára

A két és fél órás élő adás során a Sejfo és az Eplan bemutatja, hogyan tervezték meg egy új gyártóüzem automatizálási technológiáját – az első tervezési lépésektől a folyamatos üzemeltetésig:

·         Előzetes üzemtervezés: szabványos üzemi specifikációk strukturált tervezéssel

·         Alap- és részlettervezés: a gépészet, a panelépítés és a vezérlőszekrény-tervezés adatain alapuló tervezés

·         Digitális karbantartás és szerviz: digitális kábelezési terv, kiterjesztett valósággal támogatott karbantartás

Legyen szó az üzemi specifikációk szabványosításáról, a gépgyártás alap- és részletes tervezéséről, a panelépítésről és a kapcsolószekrény-tervezésről, vagy a digitális karbantartásról és szervizről – az Eplan rendszerek a folyamat minden lépésében támogatják a vállalatokat.

 

Bepillantás az Eplan Platform 2025 újdonágaiba

 

Emellett a felhasználók és az érdeklődők már az online esemény során megismerkedhetnek az Eplan Platform 2025 néhány kiemelkedő elemével. Az idén nyáron elérhetővé váló szoftver a könnyű használhatra és a nagyobb sebessége összpontosít a projekttervezés során. Segít csökkenteni a szakképzett munkaerő terhelését mind a mérnöki, mind a gyártási területen. Ezenkívül a gépek kábelezését mostantól előre összeállított kábelekkel támogatják.

 

A közelgő Eplan Platform 2025 legfontosabb jellemzői:

·         Egyszerű használat: eszköztípusra jellemző tulajdonságok megjelenítése, makró előnézet az eszközkezelésben

·         Könnyítés a gyártás során: a kapcsolási rajzok könnyebben olvashatóak QR-kódok és szimbólumokon lévő képek segítségével
 A gépi kábelezés bővítése: előre összeszerelt kábelek az Eplan Electric P8-ban

·         Hozzunk ki többet belőle: a gépi kábelezés új szintre lép az új Eplan Cable proD-vel az Eplan Electric P8-hoz kapcsolódóan

·         Okos csatlakozások: interfész az Eplan Pro Panel és a Phoenix Contact ClipX Engineer számára

 

Sejfo Production (Source: Sejfo) A Sejfo svéd rendszerintegrátor gyártóüzeme, amely megnyitotta kapuit az Eplan L!VE rendezvényre.

 

40 éves az Eplan: áttekintés és jövőkép

Az Eplan cég idén ünnepli fennállásának negyvenedik évfordulóját. Ez elegendő ok arra, hogy visszatekintsünk az időben, és a nemzetközi esemény részeként a jövőképre is gondoljunk. Sebastian Seitz vezérigazgató ismerteti majd az Eplan elkövetkező évekre vonatkozó fejlesztési terveit is.

 

Application (Source: Sejfo) Az Eplan Platform hatékony projekttervezést és -vezetést tesz lehetővé az üzemi rendszerspecifikációktól a gépgyártás alap- és részlettervezésén át a panelépítésig és a kapcsolószekrény-tervezésig, a digitális karbantartásig és szervizig.

 

Az információcsomagot - beleértve a gyakorlatban bevált példákat, innovációkat, az Eplan Platform 2025 fortélyait, valamint az elkövetkező trendeket és iparági témákat - az Eplan L!VE rendezvény részeként állították össze a felhasználók számára.

 

A regisztráció ingyenes az érdeklődők számára: www.eplan.de/live


Élőben Svédországból: a termelés gyakorlati oldala

Élőben Svédországból: a termelés gyakorlati oldala

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz