www.magyar-mernoki.com
TEREX

Új európai forgalmazót jelölt ki a Terex Construction

Az egész közép-európai régióra érvényes terjeszkedési stratégia részeként a Terex Construction forgalmazói megállapodást kötött az ausztriai székhelyű Kuhn Grouppal. A Terex nemzetközi forgalmazói hálózatához áprilisban csatlakozott osztrák cég a kotró- rakodógépekhez kapcsolódó értékesítési, szervíz és terméktámogatást nyújt a hozzá tartozó területeken.

Új európai forgalmazót jelölt ki a Terex Construction
A szlovákiai, horvátországi, szlovéniai és magyarországi leányvállalatokal is rendelkező Kuhn Group a Terex kotró- és rakodógép-portfóliójának számos modelljét kínálja, melyek megbízható és kompakt építéstechnikai megoldásokat nyújtanak az ügyfelek számára.

Paul Macpherson, a Terex Construction Coventry-ben található gyáregységének értékesítési és marketing igazgatója szerint „a nehéz, elletve a kompakt gépek forgalmazásában szerzett több mint 25 éves tapasztalat világszerte komoly elismerést és hírnevet szerzett a Kuhn Group számára. Meg vagyunk győződve arról, hogy a cég tapasztalata, kapcsolatai és irigylésre méltó leányvállalati hálózata egy jelentős nemzetközi növekedés letéteményesei lesznek.”

Stefan Kuhn, a Kuhn Group igazgatója ehhez ennyit tett hozzá, hogy „Közép-Európában az összes építőipari gép mintegy 40%-a kotró-rakodógépnek számít, ezért alapvető fontosságú, hogy elismert és megbízható termékvonallal rendelkezzünk ebben a kategóriában. Ügyfeleink nagy teherbírású, tartós, strapabíró és megbízható gépeket keresnek – éppen olyanokat, mint amiket a Terex gyárt. A kompakt portfolió tökéletesen illeszkedik a Kuhn Group kínálatához és további növekedési pályát jelöl ki számunkra Ausztriában, Szlovákiában, Horvátországban, Szlovéniában és Magyarországon.”

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz