www.magyar-mernoki.com
HENGSTLER

E1 tanúsítványt kaptak a Hengstler eXtendo® nyomtatók

A kioszkok jóval többek egyszerű kereskedelmi helyiségeknél. Jelentőségük túlmutat az értékesítésen, hiszen az utazó emberek egyfajta belépőpontjaként komoly hatással vannak arra, hogyan jutnak el az utasok az egyik pontból a másikba. A tömegközlekedés az ingázás egy stresszmentes és kényelmes módja, de a menetjegy megvásárlásához az utasok még mindig kénytelenek megtorpanni a járműre történő felszállás előtt. A mobil jegykiadó gépekkel azonban a jegyet szó szerint már a zsebünkben érezhetjük.

E1 tanúsítványt kaptak a Hengstler eXtendo® nyomtatók
E1logo: A Hengstler eXtendo nyomtatók napjainkra hivatalosan ellenőrzött és jóváhagyott mobil alkalmazássá váltak.

A Hengstler eXtendo nyomtatók mára a KBA (Német Szövetségi Közlekedési Felügyelet) által hivatalosan ellenőrzött és jóváhagyott mobil alkalmazássá váltak, így világszerte bármilyen járműtípus esetén használhatók. Az eXtendo nyomtatóknak az E1 jelölés megszerzése érdekében olyan környezeti feltételek mellett kellett bizonyítaniuk megbízhatóságukat, mint például az egy éven át tartó, naponta több órás ütés és rázkódás teszt. A hivatalos minősítés igazolja, hogy a nyomtatók sikeresen teljesíttették a széleskörű teszteket és egyben megerősítést nyert az is, ami a Hengstler és a cég mobil alkalmazásait használó ügyfelek előtt már régóta ismert volt. Az E1 minősítés az Európai Unió és 47 további ország által létrehozott nemzetközi műszaki szabálygyűjtemény része. A Hengstler mobil alkalmazás legfontosabb előnyei a nyomtató kompakt mérete, az ütés és rázkódás elleni védelem, az integrált vezérlő és vágórendszer, valamint a gyors USB interfész, mivel a jegyek nyomtatása során az egyik legfontosabb szempont a sebesség.

A rendszer a legmagasabb szintű biztonsági és működési feltételeket teremti meg az Ön alkalmazása számára is. Termékeinket ott használják, ahol stabil megbízhatóságra van szükség!

E1 tanúsítványt kaptak a Hengstler eXtendo<sup>®</sup> nyomtatók
Minden eXtendo nyomtató megfelelt az E1 tanúsítvány megszerzéséhez szükséges széles körű vizsgálatoknak.

E1 tanúsítványt kaptak a Hengstler eXtendo<sup>®</sup> nyomtatók

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz